dumbells

Onze tarieven

Omschrijving Prijs
Reguliere zitting €30,-
Lange zitting voor patiënten met complexe en/of meervoudige zorgvragen €43,50
Screening €13,30
Intake en onderzoek na screening €40,45
Intake en onderzoek na verwijzing €40,45
Eenmalig fysiotheapeutisch onderzoek (op medische indicatie) €52,85
Instructie/overleg ouder(s) van de patiënten €43,50
Telefonisch consult €15,75
Toeslag voor aan huis bezoek €15,70
Toeslag voor bezoek in inrichting €8,20
Groepstherapie 2 personen €27,80
Groepstherapie 3 personen €25,80
Groepstherapie 4 personen €20,80
Groepstherapie 5 – 10 personen €16,60
Toeslag voor uitbehandeling €12,90
Vrije training (50 min.) (per training) €10,-
Verzuimtarief (niet op tijd afgebelde afspraak) €28,50

Andere dan de hierboven genoemde prestaties komen niet voor vergoeding in aanmerking. Deze verrichtingen kan de fysiotherapeut in rekening brengen bij de verzekerde, mits dit voorafgaand is overeengekomen met de verzekerde.

Uw vergoeding

Wilt u direct controleren hoeveel uw zorgverzekeraar vergoed? Raadpleeg dit overzicht van de polisvoorwaarden van de meeste zorgverzekeraars.

Direct een afspraak zonder verwijzing

Vanaf 1 januari 2006 kunt u zonder verwijzing van huisarts of specialist een fysiotherapeut raadplegen. Dit noemt men directe toegankelijkheid. Als deze directe toegankelijkheid door uw zorgverzekeraar is opgenomen in de polisvoorwaarden, dan zullen de kosten van de intake en/of behandeling(en) volledig worden vergoed.

Tijdens de eerste afspraak (de intake) stellen wij vast, of wij u een passend behandelplan kunnen bieden. Hiervoor kan een beperkt lichamelijk onderzoek nodig zijn. Worden de kosten van de intake niet door uw zorgverzekeraar vergoedt, dan vragen wij u deze contant te voldoen.

Betalingsvoorwaarden

    1. Deze betalingsvoorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met de behandelingsovereenkomst die u als patiënt/cliënt met de praktijk verbonden behandelaar aangaat.
    2. Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Voor afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, brengen wij u 70% van de kosten in rekening.
    3. Worden de kosten van de intake of de behandeling niet door uw zorgverzekering gedekt, dan moet u de factuur aan het einde van de afspraak direct met pin of contant geld betalen.