medischefitness

Onder de noemer ‘Medische fitness’ bieden wij fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. In onze sfeervolle oefenzaal trainen wij kleine groepen van maximaal vijf personen. Hierdoor is er letterlijk en figuurlijk veel ruimte voor persoonlijke begeleiding met veel aandacht voor individuele klachten en beperkingen.

Medische fitness is geschikt voor iedereen die:

    • Actief wil herstellen van een blessure of operatie aan spieren, gewrichten, pezen of banden
    • Last heeft van gebrek aan conditie of uithoudingsvermogen als gevolg van een reumatische,  neurologische of andere chronische aandoeningen
    • Vanwege een lichamelijke klacht of beperking extra begeleiding nodig heeft

Onze programma’s

Medische Fitcursus: voor mensen met een lichamelijke beperking of ongemak die hun conditie op peil willen brengen of fitter door het leven willen gaan. Tijdens de groepslessen werkt u aan stabiliteit, balans, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. De trainers zullen op individueel niveau aandacht besteden aan eventuele klachten en beperkingen.

Circuittraining: Met behulp van professionele cardio-apparatuur en trainingsaccessoires traint u kracht en uithoudingsvermogen. Tijdens de lessen is er alle aandacht voor individuele klachten en beperkingen en worden de oefeningen naar behoefte en kunnen aangepast.

U wordt begeleid door een gediplomeerde fysiotherapeut

De begeleiding wordt verzorgd door mijzelf. Ik ben ervaren in de begeleiding van medische fitnesstrajecten. Wilt u meer informatie, weten welke les het beste bij u past of een keer komen kijken. Neem dan contact op.