IMG_0074040116

Over mijzelf

Hallo, ik ben Linsey van Nijnatten. Ik ben geboren en getogen in het mooie Zundert en woon daar nog steeds.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool te Breda als algemeen fysiotherapeute. Kort daarna heb ik ook mijn diploma als MTC therapeute gehaald. Nadat dit allemaal achter de rug was besloot ik om mijn eigen praktijk te starten.

Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te werken en te behandelen. Daarom werk ik zowel in praktijkruimte als in de oefenzaal, zodat ik van jong tot oud met verschillende klachten kan helpen.

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik patiënten met uiteenlopende klachtbeelden aan het bewegingsapparaat. Klachten die zonder duidelijke oorzaak zijn ontstaan, zoals bijvoorbeeld spierspanningshoofdpijn en nekschouderklachten, maar ook postoperatieve klachten. Ik vind het belangrijk dat de patiënt alle aandacht krijgt bij het revalideren, daarom gaat mijn voorkeur uit naar één op één-behandelingen.ook voor sportgerelateerde klachten bent u bij mij aan het juiste adres.

Graag ga ik samen met u aan de slag om het beste resultaat te behalen!

Gediplomeerd en geregistreerd

Ik ben een gediplomeerd fysiotherapeute en heb naast mijn opleiding tot Algemeen Fysiotherapeut mijzelf gespecialiseerd in specifieke therapieën en/of beweegprogramma’s. ik volg continu bij- en nascholingen om u te behandelen volgens de meest recente richtlijnen van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.

Ook ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici  en geregistreerd in het BIG-register  voor zorgverleners.