queenax

Queenax, wat is het?

QUEENAX VOOR Antigravity TRAINING

De ideale steun om zware activiteiten te vergemakkelijken; een eenvoudig en veilig systeem voor de start van een training, eenvan de huidige meest populaire activiteit.

QUEENAX VOOR functionele TRAINING

Paden, equipe zones en speciale stations: Een wordt een structuur gecreëerd om functionele training te vergemakkelijken. De beste oplossing voor een een serieuze opgave, voor de  ander een grappige afwisselende training …

QUEENAX VOOR 4D TRAINING

De inrichting van uw club met Queenax filosofie opent de deuren voor nieuwe trainingen en hersteltrainingen . De openwerking van de Queenax zorgt voor een vrije training in 3D en 4D, QUEENAX aan uw verbeelding te stimuleren.

Ben jij een creatieve trainer, of wilt u weg te geven aan uw ideeën? Queenax is de juiste oplossing voor u: een geavanceerde structuur die tot nieuwe en spannende training oplossingen geeft.

Waarom functioneel, waarom nu?

De vraag naar veelzijdige trainingsmogelijkheden is in de afgelopen jaren toegenomen en Queenax is op dit gebied de wereldwijde marktleider. Queenax is uiterst veelzijdig, ruimtebesparend en modulair, waardoor fitnesscentrumexploitanten hun kostbare ruimte optimaal kunnen benutten en eindeloze trainingsmogelijkheden kunnen aanbieden. Met dit gestroomlijnde apparaat ziet ieder fitnesscentrum er aantrekkelijk uit terwijl er genoeg ruimte overblijft voor andere activiteiten.

De belofte van Queenax voor functionele training:

    • Verbetert kracht en mobiliteit voor het dagelijks leven
    • Trekt mogelijke klanten voor groepstrainingen aan
    • Zeer configureerbaar zodat leden zich niet gaan vervelen
    • Toegankelijk voor leden van alle niveaus