header3

Revalidatietraining bespoedigt het herstel van blessures of een operatieve ingreep. Preoperatieve fysiotherapie zorgt ervoor, dat uw lichaam voor de operatie in optimale conditie is. Als een chronische aandoening een aanslag doet op uw conditie en uithoudingsvermogen, kan revalidatietraining u weer fysieke en mentale kracht geven.

Revalidatietraining en preoperatieve fysiotherapie is voor iedereen die:

    • Snel en doeltreffend wil herstellen van een blessure of operatie aan spieren, gewrichten, pezen of banden
    • Last heeft van gebrek aan conditie of uithoudingsvermogen als gevolg van een reumatische, neurologische of andere chronische aandoeningen
    • Zijn of haar lichaam zo goed mogelijk wil voorbereiden op een operatieve ingreep

Trainingsprogramma op maat

Na een intake stel ik een persoonlijk trainingsprogramma voor u op. Samen met u kiezen we voor een individueel programma of trainingen in groepsverband. In beide gevallen wordt u continue begeleid door mij.

In aanvulling op de trainingen kan de fysiotherapeut bandages en tape gebruiken om het lichaam tijdens en na de training te ondersteunen.

Doelstelling trainingen

Onze trainingen zijn erop gericht om uw conditie, uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. Zo werkt u onder deskundige begeleiding aan een spoedig herstel van blessures en operatieve ingrepen.

U wordt begeleid door gediplomeerde fysiotherapeuten

Individuele trainingen of groepslessen in onze oefenzaal worden verzorgd door mijzelf.