fysiotherapeut

Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt.

De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen en lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zodanig dat u uit het leven kunt halen wat er in zit.

De behandeling

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen. Wij werken met een persoonlijk behandelplan. Samen met u kiezen we de meest effectieve therapie om uw klachten te verlichten of te verhelpen. We bespreken de duur van het programma en de te verwachten resultaten. Soms is een combinatie van fysiotherapie en medische fitness aan te raden. Onze praktijk beschikt over een grote oefenzaal met diverse apparaten en faciliteiten voor het begeleid trainen van uw spieren en uw conditie.

Een verwijzing van een huisarts of specialist is niet noodzakelijk, u kunt bij ons direct een afspraak maken. Tijdens de eerste afspraak (de intake) stellen wij vast of behandeling in onze praktijk wenselijk is.